top of page

Nuttige Weetjes

Puur Natuur

Kunstmatige smaken en toevoegingen aan kruidenthee? Daar snappen wij helemaal niks van. Thee hoeft toch niet naar marshmallows te smaken?

Uitgezonderd onze speciallekes!! Die durven wel al eens een smaakje hebben. Daarom ook.... de speciallekes.

Wij stoppen dan ook geen toevoegi
ngen in onze thee. Maar wel blad, bloemen, zaden, vruchten, bast en wortels. Stuk voor stuk krachtige smaken en puur natuur.

Verpakt met liefde!

Thee laat zich het beste bewaren in een gesloten verpakking, waarbij licht, lucht en vocht geen kans hebben om het product aan te tasten. Daarom bieden we onze thee  aan  in ‘pouches.’ Deze pouches hebben een luchtdichte voering (licht of lucht krijgen geen kans), zijn hersluitbaar en worden door ons volledig geseald. Daarmee blijft uw product een lange tijd vers en blijft de smaak optimaal bewaard.

Daar worden wij blij van!

Ambachtelijk gemaakt

Wij ontwikkelen, mengen en verpakken onze kruidenthee zelf. Zo weten we precies wat erin zit en kunnen we onze theesoorten nauwkeurig afstemmen op de werking.

Het is een magisch proces wat we met veel liefde doen en dat proef je!

Levering/Ophalen

Wij aanvaarden ook cash betalingen bij afhaling van uw bestelling.

Gratis verzending boven €50. 

U kan uw bestelling ook komen afhalen te  Tongerlo, Gildenstraat 70. Enkel op maandag van 10.00 - 12.00 en woensdag van 17.00 - 19.00 uur.

Disclamer

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en is niet bedoeld als medisch advies. Als je gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan een arts.

De thee die we verkopen is van hoge kwaliteit, maar de smaak is subjectief. We kunnen niet garanderen dat je de thee lekker zult vinden.

We doen ons best om de juiste informatie op onze website te vermelden, maar er kunnen fouten voorkomen. Als je iets opmerkt dat niet klopt, neem dan contact met ons op.

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van onze producten.

Bedankt voor je begrip.

bottom of page